Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miben van 150 gramm szénhidrát?

Miben van 150 gramm szénhidrát?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy most nagy divat ezt számolgatni, de én vagyok az az igazi antitalentum, aki ehhez egyáltalán nem ért.

Nem tudok kiigazodni a számtalan táblázat közt a neten, ezért kérek rendes, emberi segítséget.

Egy vérvételhez kell most 3 napig tartanom ezt a napi minimum 150 grammos szénhidrátot, mindemellett semmi édesség, és csak vizet ihatok.

2023. júl. 17. 22:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
61%
300 szem tic tac-ban
2023. júl. 17. 22:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Ne itt éljék már ki magukat a Humor Heroldok, légyszi, köszi.
2023. júl. 17. 22:48
 3/11 anonim válasza:
60%

Arról nem tehetek, hogy neked ez a megoldás nem tetszik, attól még az álltás valós.

Plusz kb annyira szólhatsz bele, hogy mit válaszoljanak itt neked, mint amennyire mi beleszólhatunk, hogy te milyen kérdést tegyél fel.

Szokj hozzá bro.

2023. júl. 17. 22:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Menj már a fenébe innen, hányszor jelentselek?
2023. júl. 17. 22:55
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
A rizsben és a kenyérfélékben például kifejezetten sok van, súly alapján ki tudod számolni hogy mennyit kéne enned ezekből (keress rá a szénhidráttartalmukra és arányossággal számold ki)
2023. júl. 17. 23:21
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
475 g őrölt szegfűszegben
2023. júl. 18. 01:47
 7/11 anonim ***** válasza:
41%
Így jár, aki nem tud szorozni/osztani.
2023. júl. 18. 07:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod megúszni a szűmolgatást. Bár a neten találsz 160 g-os mintadiétákat tutira. Én mikor terhesen ennyit ettem, akkor reggelire belefért egy fél tenyérnyi kenyérke vastagon megpakolva hússal sajttal meg zöldséggel, tízóraira valami tejtermék 3 tk keksszel, ebédre bármi, ami nem tészta-rizs-krumpli alapú, hanem leves, saláta, párolt zöldség hússal, uzsira egy kisebb alma, vagy egy gombóc fagyi, vacsira meg egy picit nagyobb kenyér, mint a reggeli.
2023. júl. 18. 07:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb szénhidrát a cukron kívül talán a gabonákban van, a lisztben pl. kb. 70%. Kenyér esetén kevesebb a víz miatt, kb. 40-50%, de rá van írva mindennek a csomagolására, meg kell nézni. Rizsben is sok van, kb. 75%. Ha minden alkalommal eszel ilyesmit, szerintem meglesz a 150 g.
2023. júl. 18. 08:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriabázis appot töltsd le! Leméred a kaját és rögzíted. Ott látni fogod, hogy mennyinél tartasz. 150g ch nem olyan kevés, ha kis időt fordítasz rá, hamar bele is jössz. Péksütemény, édesség, cukros üdítők kizárásával simán tartható. Kis odafigyeléssel a fentiek közül is fogyaszthatsz, csak kis mennyiségben.
2023. júl. 18. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!