Mit esznek a gazdagok ?A magyar gazdagok pl egy Mészáros Lőrinc vagy egy Csányi meg esznek felvagotatt? A nemzetközi gazdagok pl Elon Musk meg már nem ?
Figyelt kérdés
A régi gazdag családok elit gyerekeinek más gondolom az ízlés e mint azoknak akik rendes polgárok voltak csak meggazdagodtak ?2023. jún. 30. 19:33
1/12 Laylah válasza:
Én sem eszem felvágottat, max. sonkát, pedig a gazdagságtól rohadt messze állok. Ja, és nem vagyok vega.
2/12 anonim válasza:
Olyan kajákat esznek ami aranyból van...
3/12 anonim válasza:
Bármennyi pénzem lenne ennék sült szalonnát hagymával.
5/12 anonim válasza:
az ízlésüket nem tudjuk, de az biztos hogy minőségi drágább alapanyagokra költenek. tehát ha szereti a szalámit vagy párizsit valamelyik, akkor sem az olcsó alternatívát veszi belőle. aztán persze lehetnek mindenféle gasztro hóbortjaik
6/12 anonim válasza:
Amiket meg amennyit megengedhetik magunkat amíg ki nem fosztják a nyugdíjadónkból
7/12 anonim válasza:
8/12 A kérdező kommentje:
7# te vagy talán Lőrinc vagy Csányi Sándor úr?
2023. jún. 30. 21:49
9/12 anonim válasza:
Nem. Csak nem szeretem a Zalait, Sopronit, Bácskait és társait.
10/12 anonim válasza:
A vér nem válik vízzé. Nem hiszem, hogy tengeri herkentyűs salátákat fogyasztana, vagy csigát, vagy kaviárt bármelyik is.. Xd
Inkább kolbász, szalámi, itteni sajtok csak éppen mindenből a csúcsminőség, amit valószínűleg nagyobb szupermarketekben nem is forgalmaznak. Én hétköznapi ember nem is tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!