Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Viccen kívül, hol lehet...

Viccen kívül, hol lehet ingyen kaját kapni? Úgy tudom pl kiállításmegnyitók, nyilvános események, stb. Bármi ötlet? Nagyon sürgös lenne.

Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 18:28
 1/10 anonim válasza:
100%

Önkormányzatnál elvben rászorultsági alapon lehet kapni ingyen ételt. Ha még surgosebb, akkor gondolom zárás előtt érdemes erdeklodnod büféknél, ettermeknel.

Itt peldaul érdemes lehet megpróbálni: [link]

2023. jún. 24. 18:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát igen de pont az a lényeg, hogy olyan helyen próbálnám, ahova nem járnak "koszos" emberek. Csövik stb. Érted. Ilyen lehetnek a bankettek, konferenciák, megnyitók, stb.
2023. jún. 24. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#2 Azok vagy pénzbe kerülnek vagy meghívóba, ha a belépőt ki tudod fizetni, nyilván kaját is tudsz venni.
2023. jún. 24. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert ingyen kajáért koldulni olyan megtisztelő dolog, hogy te ugyan nem vegyülsz az "aljanéppel" akit lenézel :D
2023. jún. 24. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Már majdnem megsajnáltalak és adtam volna tippeket, de meggondoltam magam.
2023. jún. 24. 19:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, a trollok meg gyűljenek máshova.
2023. jún. 24. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Öltözz fel elegánsan, és keress egy esküvőt. Lehetőleg nagy létszámút, ahol svédasztal van. Simán eleszegethetsz állva, mindenki azt fogja hinni, hogy a másik fél rokonságához tartozol.
2023. jún. 24. 19:41
 8/10 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet! 7 ilyenek jöhetnek :)
2023. jún. 24. 19:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nettó c.gánykodás, de te nézed le a hajléktalanokat. Aha. Suttyó proli.
2023. jún. 24. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
83%

miert kerded? tenyleg erdekelne. azert mert nincs penzed kajara? akkor nem lehetsz lenezo azokkal akiknek nincsen es hajlektalanok es elmennek az onkormanyzatra vagy oda amit ajanlottak.

A trofeaban a kiralyutcaban voltak fiuk az osztalyombol anno..de ez 10 eve volt amikor gimis voltam. Beultek , bekajaltak es leleptek titokban, nagyon sokan voltak nyaron szombat delutan volt. Semmi nem lett belole. De nemtudom ezt manapsag lehetne e...kamerak stb?

2023. jún. 24. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!