Felbontás után meddig jó egy Hell coffe?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet csak annyi hogy lesz egy kirándulás amire igazából tilos lenne kávét vinni de én mégis szeretnék így úgy döntöttem hogy valamilyen másik átlátszatlan üvegbe beletöltöm a Hell coffet és úgy viszem el. Viszont ezt úgy kéne mogoldani hogy senkise tudja. Szóval nadjaból mennyi ideig lehet jó felbontás után egy Hell coffe? (Vagy esetleg bármilyen kavé)2023. jún. 4. 19:02
1/6 anonim válasza:
UHT tej van benne, szóval ha úgy összenyomod a palackot, hogy ne legyen benne levegő, akkor sokáig. Egyébként pár napot eláll, ha nincs 30 fok.
2/6 anonim válasza:
De amúgy vegyél 2 az 1 -ben instant kávét
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sokat segítettek. Már csak annyi kérdésem van hogy max elállási napot tudnátok mondani? (Kb 3 nap/kevesebb)
2023. jún. 4. 19:53
4/6 anonim válasza:
Most komolyan meddig tart meginni 2 és fél deci szutykot ?
Mert kávénak ne nevezzük már ...
És ezt még rejtegetni kell ? Szánalom a köbön ..
5/6 anonim válasza:
Milyen kirándulás ez, ahová tilos a kávé? Általános iskolás? :D De ha ettől tartasz, szerintem is inkább 3in1 kávét vegyél, tej nélkül is iható íze lesz, maximum cukrot szoktam egy kicsit hozzáadni, illetve mondjuk fél literes üvegbe 2 kis zacskót öntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!