Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Megéri kontaktgrillre beruházni?

Megéri kontaktgrillre beruházni?

Figyelt kérdés

Kertünk, teraszunk nincs, szóval csak konyhában használnám. Van élvezeti értéke, jobb a vele készült étel, mint serpenyőben, vagy csak parasztvakítás?

Illetve nem füstöl, büdös nagyon, kis konyhában lehet ezeket használni?

Ezzel a darabbal szemeztem, valaki esetleg tud véleményt mondani róla? (Árukeresőn nézelődtem, szóval a netes vélemények szerint jó, inkább olyanra gondolok, hogy méretre jó-e, nem-e túl kicsi, konyhában használhatóság, kezdőként jó-e, vagy ami olcsó mind gagyi és drágábban kéne gondolkodni...)

[link]

2023. jún. 3. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"mint serpenyőben, vagy csak parasztvakítás"

Igen, annyival jobb, hogy alul felül süt és lehet vele egyszerűbben megoldani olyan dolgokat ahol ez hasznos. Pl: hús, tortilla, összenyomott melegszendvics de a többi csak parasztvakítás.

Nem lesz extra más íze, szóval pl a hamburgerhús, én szoktam azt is, hasonló grillen, nem lesz másabb, mint serpenyőben.

2023. jún. 3. 10:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egyedül élek, és azért szeretem ezt az összecsukós grillt, mert

1. Ha pl. hazaérek túráról, bedobok 2 szelet csirkemellet, és mire lezuhanyzom, megsül.

2. ha már a kenyerem nem olyan friss, tudok sajtot toast-ot csinálni.

3. nem pattog, fröcsköl, kevesebb koszt csinál, mintha serpenyőben sütném, nem kell mellette állni, megsüti magának, nem kell megfordítani.

De ízre nem sokkal másabb, mint a serpenyő.

2023. jún. 3. 12:29
 3/7 A kérdező kommentje:
És a nedves pácos húsokat hogy viseli? Seprenyővel az a bajom, hogy 2 szeletet megsütök (mondjuk amit mézzel, mustárral, bbqval, ilyesmivel kentem be), az kész, de közben a sülés közben levált pác közben ugye ottmarad, és minél több körben sütöm a husit, annál szenesebb lesz a külseje a beleégett cucc miatt. :D
2023. jún. 3. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Grillen is meg fog szenesedni, ha nem takarítod. De ezek általában olyanok, hogy egy papírtölővel sütés közben meleg is megtörölhető és le jön róla a rásült trutyi.
2023. jún. 3. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom hogy az olajos húsoktól orrán-stáján olajos lesz.

Jobb szárazon vagy tényleg tortilla, melegszendvics készítésére.

2023. jún. 3. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

nem túl kicsi. A vendég legfeljebb vár egy picit.

a #2-es hsz figyelemreméltó. Ott a pont.

2023. jún. 3. 16:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, mindegyik hasznos! :)
2023. jún. 3. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!