Megéri kontaktgrillre beruházni?
Kertünk, teraszunk nincs, szóval csak konyhában használnám. Van élvezeti értéke, jobb a vele készült étel, mint serpenyőben, vagy csak parasztvakítás?
Illetve nem füstöl, büdös nagyon, kis konyhában lehet ezeket használni?
Ezzel a darabbal szemeztem, valaki esetleg tud véleményt mondani róla? (Árukeresőn nézelődtem, szóval a netes vélemények szerint jó, inkább olyanra gondolok, hogy méretre jó-e, nem-e túl kicsi, konyhában használhatóság, kezdőként jó-e, vagy ami olcsó mind gagyi és drágábban kéne gondolkodni...)
"mint serpenyőben, vagy csak parasztvakítás"
Igen, annyival jobb, hogy alul felül süt és lehet vele egyszerűbben megoldani olyan dolgokat ahol ez hasznos. Pl: hús, tortilla, összenyomott melegszendvics de a többi csak parasztvakítás.
Nem lesz extra más íze, szóval pl a hamburgerhús, én szoktam azt is, hasonló grillen, nem lesz másabb, mint serpenyőben.
Én egyedül élek, és azért szeretem ezt az összecsukós grillt, mert
1. Ha pl. hazaérek túráról, bedobok 2 szelet csirkemellet, és mire lezuhanyzom, megsül.
2. ha már a kenyerem nem olyan friss, tudok sajtot toast-ot csinálni.
3. nem pattog, fröcsköl, kevesebb koszt csinál, mintha serpenyőben sütném, nem kell mellette állni, megsüti magának, nem kell megfordítani.
De ízre nem sokkal másabb, mint a serpenyő.
Nekem az a tapasztalatom hogy az olajos húsoktól orrán-stáján olajos lesz.
Jobb szárazon vagy tényleg tortilla, melegszendvics készítésére.
nem túl kicsi. A vendég legfeljebb vár egy picit.
a #2-es hsz figyelemreméltó. Ott a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!