Magyarországon lehet valahol kapni a képen látható, kempingezés során hasznos gyorskajákat?
Persze. Konzervről hallottál már? Ha spec cuccok érdekelnek akkor a hegymászó- és military kaják között nézz szét. De csak úgy hirtelen:
A képeken látható kaják elkészítéséhez nem kell tűz/rezsó stb...
A csomagolásban, egy hozzáadott kis tasakkal kell "megfőzni" a kaját.
Én ilyen termékeket keresek.
#3: Mivel akarsz menni kempingezni? Mert még egy hátizsákban is el tudsz vinni egy egyszerű kis kempingfőzőt. Hallottam olyan kajákról , amelyek a levegővel érintkezve maguktól felmelegszenek, de szerintem nem véletlenül nem terjedtek el. Még a Himalájában is ilyesmit visznek magukkal a hegymászók:
"A csomagolásban, egy hozzáadott kis tasakkal kell "megfőzni" a kaját."
A YouTube-n sok "mit esznek a katonák", "MRE tesztelés" videót megnézhetsz, ahol a melegítő zacskók is a csomagban vannak, csak nem mindig működnek, több esetben mikróval melegítik meg az ételt, mert a zacskó befuccsol.
Ételmelegítő tasakot is lehet vásárolni
Instant leveseket lehet bárhol kapni.
Akkus összecsukható vízmelegítőt is láttam már.
De haver kis gázfőzővel jár túrázni
de ha ennyire nem lesz se tűz, se semmi, akkor már jobban jársz "hideg" élelemmel.
szerintem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!