Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Normális, hogy 10 ezer alatt...

Normális, hogy 10 ezer alatt nem is jön ki egy nap az étkezésem?

Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy többet ennék, mint eddig de valahogy tökmindegy már hogy én készítem el, vagy rendelek, sehogy nem jön ki 10ezer alatt, csak ha koplalok.

2023. máj. 8. 16:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%

Erre azt tudom mondani, ha reális lenne, akkor a lakosság jelentős része éhezne, vagy éhen is halna, mert nincs havonta 300ezer forintjuk csak az étkezésekre.

Drágaság van, de szerintem még egy négyfős család sem költ ennyit.

El lehet költeni, de nem az a "normális".

2023. máj. 8. 18:26
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire azért még nem drágák az élelmiszerek. Vagy nagyon sokat eszel, vagy nagyon drága helyekről szerzed be a kaját.
2023. máj. 8. 19:08
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

"tökmindegy már hogy én készítem el, vagy rendelek"

Rendes főzéssel-sütéssel nem létezik, hogy beszalad tíz rongyba egyetlen főre. Maximum akkor, ha merev nyakkal látótér kiesésed van lefelé, és nem tudsz guggolni.

2023. máj. 9. 07:33
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha eszel mirelit sult krumplit, chipseket, uditoket az kb heti szinten 5 ezer, havi minimum 20 ha nem tobb.

Siman a napi 4 etkezes ki kell jojjon egeszseges kivitelben is max havi 120 ezerbol egy fore. De ezzel erosen felulbecsultem

2023. máj. 9. 08:33
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Normális főtt étel kijön a feléből, vagy még kevesebből, és nem is egy napra készül, hanem 2-re.
2023. máj. 9. 15:31
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyit ehetsz, de ez nagyon sok.

Épp ma voltam egy normális kifőzdében, ahol néha ebédelünk vagy vacsorázunk és mivel ma és holnap nem fogok tudni főzni ezeket vettem 10.800 forintért két főre:

2 db rántottsajt

2 adag francia saláta

2 db két tenyérnyi nagyságú rántott hal

1 adag görögsaláta

1 adag brassói

Plusz a szüleimnek vettem még 4 db citromos süteményt

És hozzá tenném, hogy ez a városunkban (Nyíregyházán) egy drágább hely.

2023. máj. 9. 19:14
 27/29 anonim ***** válasza:
90%
Azt hittem legalább kaviárt eszel, ha már ennyi elmegy. Szemetet enni ennyi pénzből már már művészet.
2023. máj. 9. 19:22
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha egy misi csillagos étkezdében költöd el a vacsorát, akkor még kevés is.
2023. máj. 10. 07:07
 29/29 anonim ***** válasza:
Ha te vagy Elon Musk, akkor még kevés is, viszonyítás kérdése. Átlagos bérekhez nézve nagyon sok ez.
2023. máj. 15. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!