Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit ettetek ma, hogy nem...

Mit ettetek ma, hogy nem szabadott húst enni?

Figyelt kérdés
Ugye Nagypénteken tilos a húsevés.

2023. ápr. 7. 21:57
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
64%
Csirkemellet ebédre, vacsira sonkát. Nagyon ritkán eszek húsfélét, most valahogy megkívántam. ^^
2023. ápr. 7. 23:14
 22/46 anonim ***** válasza:
66%

Húst hússal. Sonka, fasírt, pácolt hús, füstölt-főtt tarja...

Mi ma ünnepeltük a családi húsvétot, mert holnap a távolabbi rokonokhoz utazunk.

2023. ápr. 7. 23:25
 23/46 anonim ***** válasza:
14%
Könnyebb a lelketeknek, ha csakazértis húst esztek ma. Nem igaz, hogy nem bírtok ki egyetlen egy napot, ez már direkt van.
2023. ápr. 7. 23:29
 24/46 anonim válasza:
88%
Rántott sajtot tepsis burgonyával.
2023. ápr. 7. 23:30
 25/46 anonim ***** válasza:
66%

"Könnyebb a lelketeknek, ha csakazértis húst esztek ma. Nem igaz, hogy nem bírtok ki egyetlen egy napot, ez már direkt van."

Akkor téged is megkérlek: idéznéd a kapcsolódó jogszabályokat, amik tiltják a mai húsfogyasztást?

2023. ápr. 7. 23:31
 26/46 anonim ***** válasza:
73%

"Nem igaz, hogy nem bírtok ki egyetlen egy napot, ez már direkt van."

Milyen egyetlen egy napot? Alig szoktam húst enni, ma meg pont azt ettem volna. Sajnálod tőlem? :D Egyébként, ha már ennyire rá vagy feszülve erre a "hús nélkül kibírni" témára: pont azok szoktak ilyenkor annyira nagyra lenni azzal, hogy ma nem ettek húst, akik egész évben már reggelire is a csülkös pacalt eszik. :)))

2023. ápr. 7. 23:34
 27/46 anonim ***** válasza:
92%
Én febr.22 óta tartom a böjtöt, ma: joghurt keksszel, ebédre tegnapi hagymakarika+sültkrumpli, uzsonna lilahagymás sajtos kenyér, a vacsora pedig sajtos makaróni volt.
2023. ápr. 7. 23:45
 28/46 anonim ***** válasza:
75%
Fasírtot krokettel és paradicsomsalátával.
2023. ápr. 7. 23:48
 29/46 anonim ***** válasza:
74%

Reggeli: párizsis-sajtos melegszendvics

Ebéd: paprikás lisztben sült harcsa

Második ebéd: bolognai spagetti

Vacsora: spenótfőzelék

2023. ápr. 8. 00:28
 30/46 anonim ***** válasza:
79%
"Nem igaz, hogy nem bírtok ki egyetlen egy napot, ez már direkt van." Természetesen direkt van, hogy nem tartok semmiféle vallási hagyományt.
2023. ápr. 8. 01:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!