Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit esztek ha uton vagytok?

Mit esztek ha uton vagytok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

az erdekelne hogyha uton vagytok pl. kocsiban par oras ut valahova, a varosban maszkaltok vasarlas, kikapcsolodas celjabol, stb.

akkor mit esztek? Megalltok beültök egy etterembe es rendes meleg ebedet rendeltek (mind1 hogy McDonalds, Fozelekfalo, Etterem,...) vagy egy peksegbol vesztek egy pogacsat, vagy nem esztek semmit?

2023. ápr. 7. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Én az esetek 90%-ában nem eszek semmit.

Ha mégis akkor valami péksütit, ha tényleg egésznapos program és már tényleg éhesek vagyunk + nem 1 óra haza az út akkor szoktunk enni mekiben vagy kínai étteremben valamit.

2023. ápr. 7. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár szendvicset vagy péksüteményt viszek magammal.

Több időt elvisz az étterem,főzelélfaló mint szeretném.

2023. ápr. 7. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
Táplálékot, táplálékforrást
2023. ápr. 7. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Itthon, városon belül nincs szükség enni, nem olyan nagy városban lakok, hogy annyi időt el lehessen tölteni. Ha utazok, akkor vonattal szoktam. Általában szendvicset vagy péksütit viszek. Nem szeretem azzal tölteni az időt, hogy kajáldát keressek. Hol van, van-e kedvem ahhoz ami épp útba esik...De ha nagyon ráérős mászkálás van nem céltudatos út, akkor azért biztos beülünk valahova enni.
2023. ápr. 8. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

Nem mindegy, hogy egész napos túra - olyankor viszek magammal ételdobozban kaját -, vagy párórás mászkálás (akkor egy szenya, vagy rágcsa és sajtok, gyümik, kesu).

Nálam a random beülünk valahová nem opció mert gluténos vagyok.

2023. ápr. 8. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

kocsiban par oras ut valahova: fehérjeszeletet

a varosban maszkaltok: akkor beülünk valahova (sosem meki és társaiba, azt itthon is lehet)

2023. ápr. 8. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
altalaban sima vajas-szalamis szendvicset neha peksutiket de ha nem viszunk semmit akkor beulunk valahova
jan. 26. 15:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!