Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A pontgyűjtő kártyákat lehet...

A pontgyűjtő kártyákat lehet úgy használni, hogy lefényképezem és azt olvassa be a kasszás? Ha igen melyiket?

Figyelt kérdés

Sajnos most átmenetileg nincs mobilnetem és ez miatt sokszor elesek a pontgyűjtéstől. Eddig mindig a telefonomra letöltött appokat használtam, de a net hiánya miatt most sajnos nem jön be a pontgyűjtő kártya vonalkódja, kódja így nem tudom leolvastatni. Sajnos a plasztikkártya nem tudom hol van, azt nem tudom megkeresni. Illetve van amihez egyből online appot töltöttem le.

Valahol olvastam olyat, hogy ha lefényképezem a vonalkódot azt be tudja olvasni a kasszás. De már nem találom hol olvastam.

Ha esetleg van valakinek napi tapasztalata ebben kérem szépen segítsen. Nagyon szépen köszönöm.

#pontgyűjtő kártya leolvasás
2023. márc. 22. 13:04
 1/4 anonim válasza:
100%
Sulershol penny biztos
2023. márc. 22. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pennyt használok, nem tűnt fel, hogy ehhez mobilnet kellene, de egyébként is van net az üzletben.
2023. márc. 22. 13:38
 3/4 anonim válasza:
Nálam még a saját netem se megy
2023. márc. 22. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Én stocard appot használok és az net nélkül is megy.

Fotót csak képernyőmentést próbáltam, az működött amúgy a lidl-ben és a libriben is, úgyhogy gondolom jó minőségű fotó is jó lehet.

2023. ápr. 6. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!