A pontgyűjtő kártyákat lehet úgy használni, hogy lefényképezem és azt olvassa be a kasszás? Ha igen melyiket?
Sajnos most átmenetileg nincs mobilnetem és ez miatt sokszor elesek a pontgyűjtéstől. Eddig mindig a telefonomra letöltött appokat használtam, de a net hiánya miatt most sajnos nem jön be a pontgyűjtő kártya vonalkódja, kódja így nem tudom leolvastatni. Sajnos a plasztikkártya nem tudom hol van, azt nem tudom megkeresni. Illetve van amihez egyből online appot töltöttem le.
Valahol olvastam olyat, hogy ha lefényképezem a vonalkódot azt be tudja olvasni a kasszás. De már nem találom hol olvastam.
Ha esetleg van valakinek napi tapasztalata ebben kérem szépen segítsen. Nagyon szépen köszönöm.
Én stocard appot használok és az net nélkül is megy.
Fotót csak képernyőmentést próbáltam, az működött amúgy a lidl-ben és a libriben is, úgyhogy gondolom jó minőségű fotó is jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!