Hogyan lehet 700-ftból berúgni?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 12:43
11/18 anonim válasza:
Csúnyán, barátom. Inkább becsüld az egészséged...
12/18 anonim válasza:
Palackos bor. De nem ajánlom. Inkább vegyél belőle almát meg egy kis csokit.
13/18 anonim válasza:
miért vannak ilyen sokan a flakonos bor ellen mikor már igazi bornak számítanak rendes tájmegjelöléssel és csak a múlt sötét árnyéka a tablettás meg műtrágyás rémtörténetek?
14/18 anonim válasza:
Szerintem a flakonos borok teljesen rendben vannak. Amelyik bor meg önmagától mászik bele a flakonba, arra rá kell adni egy tornagatyát.
15/18 anonim válasza:
negros cukor zacskot venni , egyenkent a popoban osszeroppantani , gyorsabban szivodik fel a vegbelen at. egeszsegetekre
16/18 anonim válasza:
Ha két liter flakonos bortól berúgsz meg is vagy.
17/18 A kérdező kommentje:
20-éves vagyok, 74-kg,fiú. Igazából csak ki szerettem volna tesztelni hogy,hétszáz forintból mennyire lehet berúgni. Természetesen több pénzem is van,csak hülyeségből gondoltam,hogy be lehetne e rúgni 700-ft-ból.
2023. márc. 7. 21:24
18/18 anonim válasza:
Hát egy ezresért (és még talán pár száz forintért) lehet kapni ilyen hatalmas 5 literes kannás bor.Véletlen sem ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!