Melyik kenőmájas a kedvencetek és miért ?
A galicoopos hagymás, mert pulyka.
A sertésnek ezek után már fura íze van nekem, a pulyka és a kacsa sokkal finomabb.
Ráadásul nincsen benne tejszín vagy bármi tejtermék, ami nekem fontos, mert tejfeherje allergiás vagyok.
A gyulai májast nagyon szerettem, amíg egyszer egy kék fólia darabot ki nem húztam belőle. Lehet, hogy egy a tízezerhez az esélye, de én megtaláltam, azóta viszont undorodok tőle, ránézni sem tudok.
Viszont mi havi egyszer kimegyünk Romániába a Kauflandba (németben csak ott vásároltunk, szerencsére itt van egy köpésre a román határtól pont egy üzlet), ott szoktunk venni májast is például.
Nekem azok a kedvencek, amiket maszek hentesektől veszünk, van 3-4 féle kedvencünk.
Ezen kívül a Lidl-nek van egy Dulano nevű, van majoránnás, snidlinges, ezeket szeretjük még nagyon.
Nekem a Scandia volt ameddig lehetett kapni. Vagy 3 éve sajnos már az auchanban sincs. :(
A mostani kínálatból nem igazán van ami bejönne.
Itt benne van a Scandia :D
Érdekes, hogy még senki nem írta a pápai májast, igaz, hogy azt nem lehet kenni csak szeletelni, de szerintem annak párja nincs .
Illetve a spar s-budget májas hasonlít rá . Azt sem nagyon lehet kenni, de az íze nagyon jó szerintem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!