Szerintetek melyik a legjobb energiaital?
Figyelt kérdés
Én már ittam sokat de nem tudtam dönteni2010. okt. 5. 18:05
21/29 anonim válasza:
nem iszom őket,de a Bomba talán
22/29 anonim válasza:
"Szerintem akik energiaitalt isznak azok 80%-a az ízéért issza"
Ez pont így van, ezért örültem, amikor tudtam venni Adrenalin juniort, ugyanis az íz maradt, csak koffein nem volt benne.
Amúgy vizsgaidőszakban volt lehetőségem végigkóstolni a skálát. Legjobban a Red Bull jön be, aztán a Burn, Hell, Adrenalin, Watt. A Bomba elmegy, bár eléggé parfümíze van, a Monstert rühellem.
De ami legjobban bevált, mint frissítő, az a jegeskávé. (márkát nem tudom)
23/29 anonim válasza:
Monster Zöld *-* Hell :D éss Watt a nyerő ! O.o :))))))
25/29 A kérdező kommentje:
Adrenalin kidet hol lehet venni?Még sehol nem láttam :S
2011. aug. 24. 15:03
26/29 A kérdező kommentje:
tegnap 10:09 | jah a monster tényleg sz*r, és drága is.RedBull-t még csak egyszer ittam az ára miatt, na az k*rva jó volt!!
2011. aug. 25. 13:35
27/29 anonim válasza:
A Red Bull a legjobb, nagyon egyedi íze van, nem is tudom, mihez hasonlítsam, igaz drága, de legalább nem iszom sokat, így megéri, nemhiába drága, tényleg jó, jó reklám, jó doboz, az erős és az ismert energiaitalok között van, nem tudok róla rosszat mondani, de csak szerintem
28/29 anonim válasza:
A drágábak közül : Monster (a citromsárga )
Olcsobbak : kék bomba , hell (a colás ),burn
29/29 anonim válasza:
Ez nekem favourite először Németbe ittam azóta általában csak ezt iszom. De jó még a kék meg a sima zöld esetleg erdei gyümölcsös Burn. link a képhez: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!