Melyik szerintetek a legjobb energiaital?
Figyelt kérdés
- Szerintem HELL, és BURN2010. aug. 16. 13:46
6/10 anonim válasza:
Ízre Burn, hatóanyagra meg szinte mindben 32mg/400mg koffein/taurin van 100ml-enként. Meg kb 100% RDA B vitaminokból meg 1-2 másik vitaminból.
Emiatt én Spar-os vagy Tescos energitalt szoktam venni, a legolcsóbb és ugyanúgy megpörget mint a drága redbull vagy burn.
7/10 anonim válasza:
A merészebbeknek ajánlom a Cocaine-t. 4x annyi koffein van benne mint az átlagos löttyökben. Igaz 4x drágább is, de azért érdekes kipróbálni.
9/10 anonim válasza:
SIMA PIROS WATT, CSAKIS!!! A TÖBBI HUGYLÉ, FŐLEG A MOSNTER.
10/10 anonim válasza:
1. Red Bull, szárnyakat ad
2. Burn, tűzbe hoz
3. Hell, pokoli erő
4. Watt, hogy mindig feltöltve legyél
5. Burn Blue Refresh, frissítő energia (amúgy megmondom őszintén nekem ez az új kék Burn nem nagyon ízlett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!