Kapni még valamelyik boltban ilyen nutellás, mustáros poharakat?
Figyelt kérdés
Valaki esetleg találkozott mostanság ilyenekkel? Ha igen, hol, melyik boltban?
Ezekre gondolok:
2023. jan. 25. 09:52
1/4 anonim válasza:
Nutellás pár éve még volt, azóta mintha minta nélkülit láttam volna ugyanilyen formájút. Az első képen levőket gyerekkoromban láttam utoljára, kábé 20 éve, és akkor lehet, hogy csak pohárként a szekrényben.
2/4 anonim válasza:
Pont ezekkel meg. Karácsonykor voltak teás, meg hasonló díszpoharak Euro Familyben, talán a Tescóban is
3/4 anonim válasza:
A második képen szereplőkből van nekem egy rakattal, a telekkel amit vettünk kaptuk. Szívesen neked ajándékozom az összeset tavasszal, akkor megyünk a le oda. Attól függ, hogy hol laksz, mert a mai benzinárak miatt nem éri meg autózni 200 km-t. Ez Balatonakarattyánál van.
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt csak pandamacis, emlék volt, a cicám lelökte :( ha esetleg valaki tud ilyet megvenném. Kérdező, a Galeria savarián, Jófogáson, Vaterán is láttam már, nézelődj (csak pont azt nem, ami nekem kell:)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!