Mással is megesett már, hogy egy szeretett ételtől rosszul lett és azóta képtelen megenni? Ez nem fog elmúlni?
Már kb egy éve, hogy egész nap étvágytalan voltam. Estére anyukám csunált bolognait, ami a kedvencem, így gondoltam, az biztos lemegy, legyen már bennem valami.
Megettem, de nagyon nem esett jól. Kb fél órára rá kihánytam az egészet és a mai napig emlékszek arra a rossz érzésre. Ezelőtt a kedvencem volt a bolognai, most a szagától is undorodok. Sőt, ha ez nem lenne elég, minden darált húsos ételtől és a nyers darált hústól is.
Undorítót fogok írni, de a hányásomban láttam az emésztetlen hús darabokat, gondolom ezért.
A milánóit, ami majdnem ugyanaz, csak sonkával és gombával ma is szeretem és semmi undorom sincs attól, hogy megegyem.
Nem az ételtől lettél valószínűleg rosszul, hanem eleve rossz volt a gyomrod, ezért összekötöd a kettőt.
Elmúlik idővel, én a kínai kajával jártam így, most már újra szívesen eszem.
Lehagytam: Ez tortent kb 5 evvel ezelott.
4-es hsz vagyok.
Elmúllik!
Én a hagymalevessel jártam úgy!
Kakaót nem voltam hajlandó meginni több évtizeden át.
Egyszer egy nyári napon csokifagyit ettem egy teraszon. Szépen, lassan, komótosan. Persze olvadozni kezdett. Kikanalaztam a már folyós állapotban lévőt is. Akkor jutott eszembe, hogy ez szinte kakaó. Miért tiltakozom ez utóbbi ellen.
Aztán anyukám megfejtette (legalábbis valószínű). Pici koromban nagyon szerettem. Annyira, hogy egyszer túl sokat ittam meg egyszerre, és visszajött. Ezekről az időkről nem voltak már emlékeim, szerintem sokunknak nincs. Valahol a tudatom mélyén ott lehetett ez.
Azóta sem keresem a kakaóitalt, de ha úgy adódik, már elfogyasztanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!