Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Győrbe mikor lesz starbucks?

Győrbe mikor lesz starbucks?

Figyelt kérdés
De most komolyan valaki tud valamit esetleg, hogy tervezik? Jo lennne hisz reggelente suliba menet ezekbe a teli idokben szivesen innek egy minosegi kavet..

2022. dec. 11. 14:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 9-es, a 8-as vagyok és a 7-esnek válaszoltam. Miszerint prolik vagyunk, mert a starbucks elszedi a pénzünket.

Mindenki azt kezd a pénzével, amit akar. Kinek mi éri meg, nekem a Karamellás frappuccino megér több mint 1000 forintot. Amúgy is alkalmanként iszok, nem innék minden egyes héten. Szóval nem értem a 7-es miért van ennyire felháborodva. Mondok egy példát: A nutella is nagyon drága, vannak alternatívák, de valaki csak a nutellát szereti, mert ízre az a legfinomabb... Ez ugyanígy van a starbucksnál is. Van máshol is karamellás frapuccinno, de szerintem azok korántsem olyan finomak, mint a starbucksos. Ezért igen, akármennyire fáj a pici szívednek ki fogom adni a pénzem rá, és lehet hogy lehúzás, de ne döntsd már el más helyett mire költse a pénzét, főleg ne személyeskedj itt a prolizással.

2023. szept. 13. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

11 pontosan...igazi pronyô hely...de hât virágozzék minden virág...de meg ne szólaljál hogy fXs Magyarország ha ilyen szxrságokra van keret amít úgy a világ 90%a nem engedhet meg magának...

további sok jóléti hisztit! ;)

2023. szept. 15. 22:09
 13/13 anonim ***** válasza:

12

Ugyanúgy személyeskedsz, mint idáig. Ennyire fáj, hogy én megtehetek dolgokat és állítólag a világ 90%-a meg nem? XD Bocs, de most a Gucciról beszélünk? Mert azt bizony tényleg nem teheti meg akárki, de egy starbucks azért nem kerül egy vagyonba. Ha neked komolyan nincs pénzed egy 1790Ft-os kávéra akkor tényleg csak sajnálni tudlak.

Búcsúban nem ültél fel mondjuk egy 5 perces dodgem menetre? Mert ott 5 percért fizetsz 1500 Ft-ot, mégis annyian vannak rajta mint a nyüvek. Egy értelmes mondatot nem tudsz leírni anélkül, hogy tele ne tennéd személyeskedéssel vagy káromkodással. Rendkívül primitív emberke lehetsz, akinek fáj az ha valaki megtehet valamit. Valld csak be nyugodtan, féltékeny vagy :) Egyetemista vagyok és a szakom pont a magyar politikát elég rendesen érinte. Viszont arról dunsztom sincs, hogyan jött Magyarország a képbe egy starbucksos kérdésnél. Magyarország f0s, ez tény és való, Európa egyik legvisszamaradottabb, semmirekellő országa. Ahova csak gyárakat vagyunk képesek telepíteni, mert ugyebár a magadfajta képzetlen emberből (mint amilyen te is vagy) rohadt sok van, és azok jók lesznek a szalag mellé is dolgozni :)

Én nem hisztiztem a jólétről, én nekem nincs semmi anyagi problémám, minden meg van ami kell. Elvégre Gyms megyében élek, 3 fővároshoz rohadt közel :D

Na mindegy is, látszik nem vagy egy intellektuális ember, ha betetted a lábad egy egyetemre az is max azért volt hogy elmenj a mosdóba, mert máshol fizetős volt a wc. :) További Szép Napot Bonyóckám! :)

2023. szept. 16. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!