Milyen italt szoktatok inni télen a Starbucksban?
Kedves válaszolók!
Annyira nem értem, hogy ilyenkor miért kell kommentelni? Én teljesen tiszteletben tartom más ízlését és véleményét is, viszont most érkezett négy db komment aminek az égvilágon semmi köze ahhoz amit kérdeztem. Így már kiemelni sem tudom, pedig a kérdésre választ nem kaptam. Teljesen egyetértelmű, hogy nem mindenkinek ugyanaz az ízlése, valaki jobban odafigyel ezekre a dolgokra hogy pl amit írtatok is hogy nagyon cukros ott minden valakit ez kevésbé érdekel, ameddig neki finom az amit ott iszik. Nekem pl nem volt ilyen bajom, azokkal amiket kóstoltam. Az én ízvilágomnak teljes mértékben megfelel a starbucks. Én a többi kávézóval vagyok úgy, hogy ritka az ami igazán ízlik. De ezt alapból nem hangoztatom, nem megyek oda kommentelgetni a kérdés alá olyan dolgokat aminek köze sincs az egészhez. Mivel nem véleményt kérdeztem a kávézóról, meg nem is az volt a kérdésem, hogy mi volt rossz ott.. Ezt nem akartam nagyon nyers hangvételűre, de mégis felbosszant az, hogy csak ilyen starbucksos lehúzó kommentek érkeztek és nem ettől fogok más helyre járni kávézni..
A továbbiakban pedig várok választ a kérdésemre olyanoktól akik szeretik a helyet és bejött nekik onnan valamilyen ital amit ősszel- télen is kellemes fogyasztani😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!