Mi lesz 2010-ben a karácsonyi menütök?
A szokásos :)
Vayis egyszer hagymás krumpli, rántott hús, ecetes ubisali, aztán pedig hagymás krumplisaláta, sajttal-sonkával-aszaltszilvával töltött pulyka, talán rizzsel, talán hagymás krumplival :)
Sütinek mézes kockákat étcsokiba és kókuszba forgatva, diós, mákos beigli, palacsinta, kókuszcsók, stíriai metélt... Meg ami jön:)
Halászlé, Rántott ponty, krumplisaláta, töltöttkáposzta (azoknak akik nem szeretik a halat:))
Bejgli, almás süti, zserbó
Ha addig nem változik, akkor nekünk:
halászlé
tengergyümölcseis tészta
rántott hús+ krumplipüré
beigli, mézeskalács
meg még valami különlegesség.
:D
én már kigondoltam:
rántott halrudacska ( a gyerekek kedvéért )
halászlé
beigli
ja és krümplipüré, és majonézes saláta.
És linzer.
Nálunk ez lesz :D
Halászlé
Húsleves(csak miattam mert nem szeretem a halászlét)
Rántott ponty,harcsa
Rántott csirkemell
Hagymás-Krumpli saláta
Francia saláta
Mézes
Beigli
Méteres
Sajtos
Pudingok
Alig várom már a karácsonyt,a hangulat,a család,a finom kaják hmmm... de várom :)
14,5/L
Mi levadásszuk azokat a patkányokat amelyek a karácsonyfába fészkelték be magukat, megnyúzzuk őket és kisütjük és bele tekerjük fűrészporos palacsintákba. Második fogás egy kis varjú pörkölt sült tobozzal a'la Alphonsine. Desszertnek ha lesz hó akkor citromos fagyi hóból, ha nem akkor az utcán talált gesztenyék kisütve.
Mmmmm....
De jó kis karácsonyunk lesz.
10:02 Én is nagyon várom :D
Az utolsónak pedig csak annyit, hogy szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!