Igen, a lecsós kérdés ihletett, hogy kérdezzek. Miért féltek ennyire Ti, fiatalok pl. az alig 3 hónapja fagyasztott ételektől?
Megfőzi, lefagyasztja dobozolva, de megkérdezi, hogy jó-e még, lehet-e bajuk tőle? Félreértés ne essék, a lányom pont ilyen. Hiába mondom neki, hogy ne parázzál már, mégis mi bajod esne, de a már két napja lejárt fagyasztott zöldborsót se eszik meg? Á, én ezt nem értem, de tényleg. Miért változott ekkorát a világ, hogy élelmiszerek terén ennyire féltek? De beszélhetnék hűtőben tárolt kefírről, tejfölről is. Már másnap nem jó. Pont a mai világban. Mondjuk én járok jól, mert idehozza, nem kell megvennem.
De akkor sem értem, mi ez a nagy "ijedősdi". :)
Jó kérdés.
Ilyen esetben azt szoktam megkérdezni az illetőtől, hogy ha a láthatóan romlott joghurtot megeszi-e, ha az még szavatossági időn belül van? Erre csak a hápogás megy, még a szavuk is elakad, mert oda az addig felépített "logika".
Ugyanis megromolhat valami szavatossági időn belül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!