Mi az a kaja,amit családi partira(35 fő) el lehet előre készíteni,nem meleg étel,de "szobahőmérsékleten is ehető"?
Lesz egy családi összejövetel délelőtt kezdődik már.
Kell kaja,falatka.
Fasírt golyó, rántott hús,krumpli,kukorica,francia salira gondoltam. Sütemény, pogácsa.
Ezeket akár előző nap már össze lehetne dobni.
Nem annyora pepecselos,mont a szendvics.
Nálatok mi vált be ilyen alkalmakkor? Ötletekre lenne szükségem!
Köszönöm szépen!
#6, #7: Hallod, szerintem ne tetézd. Szerintem a legtöbb embernek nem kell magyarázni, hogy az 1 szem pogácsa, meg a fejenként 3 rántotthús között létezik átmenet.
Borzasztó mit össze tudnak zabálni egyesek.
Mondjuk a kérdező fasírt golyót írt, az nekem elég kicsi fasírtokat jelent, amikből tényleg kell 5-6 darabot számolni. Főleg, ha ez egy majdnem egész napos program - a kérdésből úgy tűnik.
Kérdező, amúgy ha ilyen bekapkodós étkezés lesz, nem rendes asztalhoz ülős ebéd, akkor én a rántott húst lehet, hogy hanyagolnám. Vagy max. ilyen kis csíkokat mondjuk csirkemellből, de azt meg több idő elkészíteni. A többi, amit írtál, szerintem teljesen jó.
De szintén jó lehet még a sült kolbász (akár felkarikázva), tormás sonkatekercs, kaszinótojás, mini szendvicsek, főtt mini virslik.
"Borzasztó mit össze tudnak zabálni egyesek."
Ez az ő dolguk. Láttam már 45 kilós embert 8 pofára zabálni. Ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!