Milyen ízű fagyi a kedvenced?
Figyelt kérdés
(Lehet többet is... Nekem a vanília... Kicsit "közhelyes", de imádomm:)2022. nov. 3. 23:01
21/31 anonim válasza:
Áruljátok már el, hogy ezeken a válaszokon mi a lepontoznivaló? Akinek nem ugyanaz a kedvence, mint neked, azt lenyomod, vagy mi folyik itt?
23/31 anonim válasza:
21es, ez remek kérdés, de valószínűleg úgy lehet, ahogy írtad... volt ilyen kérdés kedvenc étellel is, ugyan ezt kérdeztem én meg ott, mint te...
24/31 anonim válasza:
Csoki, karamell, málnás homoktövis.
26/31 anonim válasza:
25# 😎 pont tegnap ettem 1 gobóccal Balatonalmádiban.
Ha nem is kedvenc de jó volt elérni a megszokott kedvencektől
27/31 anonim válasza:
Nekem az illatos Izabella
De ez csak Gyenesdiáson jó 🙃
28/31 anonim válasza:
26.-nak írom. Igen, én is Almádiban szoktam enni, ott a legfinomabb. Almádiban van nyaralónk úgy, hogy minden nyáron az Amaretto fagyizóban esszük. :)
29/31 anonim válasza:
Sós karamell, vanília, mogyoró, fehércsoki, kinder bueno, csokis keksz, kókusz, mandula
Gyümölcsöseket nem szeretem.
30/31 anonim válasza:
Sós karamell, stracsatella, kinder bueno, vanília, pisztácia, csoki, Raffaello, tutifrutti, keksz, velencei álom, citromos. Egyszer siófokon találtam vattacukrost is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!