Ha most valaki kinyitná a hűtődet, milyen kajákat találna benne? 😋
Mi az az első 10 dolog, amivel a hűtőszekrényed kinyitása utána szembesülni lehetne, mi jut eszedbe a hűtődről ?
Gondoltam, bekukkantok! :D
Most voltam boltban, szóval most van benne az eheti menü hűtött része.
Szószos fiókok: bbq, shircha, majonéz, mustár, ketchup
vaj sütni
margarin, sonka, sajt a szendvicshez
sárgarépa, paprika, retek, paradicsom, saláta, petrezselyem zöld, tej, kóla, kefír, tejföl, háromszög sajt,
citrom, eper lekvár, kolbász ami csípősebb mint hittem és már egy jó másfélhete esszük karikánként, kovászos uborka, szalonna
Vaj, margarin (sütni), trappista sajt, tej, kakaó, frankfurti leves, bécsi virsli, rétes (almás és túrós-meggyes), tojás, sárgarépa, zeller, karalábé, paprika, retek, uborka, joghurtok, kefir, majonéz, mustár, torma, turista és téliszalámi, kenőmájas, dió, mák, fél doboz hámozott paradicsom, cékla.
Valami tuti kimaradt.
Mondom, hogy kimaradt 😂
Tejföl, kolbász (házi), eperlekvár (házi), nagyapám hordóban eltett savanyú paprikája
Majonéz, ketchup,mustár, bbq szósz, taco szósz, tejföl.
Savanyú uborka, savanyú gyöngyhagyma, savanyú káposzta, káposztával töltött almapaprika.
Tömb és szeletelt sajt, feta sajt.
Füstölt kolbász, virsli, pick szalámi, szeletelt szalámi, hamburgerhús.
Házi kacsazsír, ír vaj, krémsajt.
Heringfilé szószban.
Tej, narancslé, kakaóital.
Keddenként jön az élelmiszer rendelesem, úgyhogy rendesen tele van....
Tej, növényi tej, folyékony margarin, kenhető margarin, Yakult, vaj, creme freche, tejszin, többféle joghurt, tejszínes spray
ketchup, majonéz, bbq és chili szósz
cola, Fanta, ásványvíz
Élesztő
vagdalthus szerű cucc, majkrem, többféle felvágott
Sajt, ebből is többféle
Darált hús, Cordon Bleu csirkemell, füstölt csirkemell csíkok
Tojás, gomba, egy friss csomag zöld curryhez
Chipotle szósz
Sajttal töltött paprika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!