Hogy kell kinyitni egy szódapatront nyitó nélkül?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 00:48
1/11 anonim válasza:
Balesetveszélyes nyitó nélkül! Ne csináld!
2/11 anonim válasza:
Sohasem fogod meglátni.
Ha sikerülne is kinyitnod, abban a percben kivinné a szemedet, tehát nemcsak azt nem látnád, de utána már semmi mást.
Meg ne próbáld.
3/11 anonim válasza:
egy szöget kell beleverni a vékony részébe, az kb olyan hatást okoz mintha puskábol lőnéd ki egyenesen az arcodba. Nem túlságosan emberbarát megoldás :(
5/11 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy hogy, na de minek???
Ha nincs szifonod, akkor mi a fészkes fenéért akarod kinyitni???
6/11 anonim válasza:
Nem létezik szódapatron nyitó. És miért kellene kinyitni?
7/11 A kérdező kommentje:
Van szifonom.
De nem szodát akarok csinálni ,hanem palack rakétát vagy bombát.
Ugy képzeltem el hogy bele eresztem a palacba rácsvarom a kupakot, a széndioxid tágulni kezd és elrepeszti a palacok egy hangos durranás kiséretében
2016. júl. 2. 17:05
8/11 A kérdező kommentje:
Vagy pedig hallotam egy haveromtol hogx lehet belőle száraz jeget csinálni
2016. júl. 2. 17:08
9/11 anonim válasza:
inkább szippants egy kis kéjgázt a habpatronbol, az kevésbé veszélyes
10/11 anonim válasza:
Kár hogy ezt a kérdést az ételek-italok kategóriába raktad.
Inkább a "hülye vagyok, mit csináljak" kérdéskörbe kellett volna írnod.
Szóval: itt állj meg, és ne tovább! Ennél hülyébb már úgysem leszel, kár minden további erőfeszítés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!