Milyen ételeket tartasz jó minőségűnek? (Konkrét linkre gondolok vagy ha az nincs akkor konkrét helyre ahol az kapható)
Amiket jó alapanyagokból készítenek el.
És ott kapható, ahol ezt jó szakemberek készítik el.
Link nincs. Nem is lehet!
Nem is igazán értem... Most linkeljek be egy békéscsabai éttermet, hogy pl. ott mikor Zoli haverom főzi a korhely halászlevet, és nem a másik műszak, akkor az jó szokott lenni, vagy hogy kell ezt elképzelni?
Hát akkor hol?
Büfében?
A válasz ugyanaz.
Elnézést kívánok, de nem vagyok gondolatolvasó!
Valami példán keresztül esetleg közelebb jutnánk hozzá, vajon mire is gondolhatsz...
mert ugye ételeket alapvetően éttermekben árulnak, szóval ha nem ott, akkor egyre inkább nem értem.
Kerdezo, Pl a csirkeporkolt az egy étel, ahogy a sajtosteszta és a sonkás szendvics is, igy ha a kerdesed ételre vonatkozik, akkor a szendvicset valóban nem készíti, hanem vásárolja az illető.
Ha te az alapanyagokra vagy kíváncsi, azok összefoglaló neve az élelmiszer.
JJaaa, értem már!
Csak én meg nem olyanoknak szoktam válaszolni, akik azt se tudják, mi a különbség az étel, meg az élelmiszer között!
Nekem sajnos nem világos a kérdésed. Étel alatt pl alapanyagot értesz?
Ha igen, akkor pl jó minőségű az a sonka aminek a kalóriatartalma 90 kcal/100 gram felett van (nincs felvizezve) és a hústartalma 90 százalék felett. Jó az a virsli aminek hústarralma 85 százalék felett.
Jó az a sajt, amiben max 5 összetevő van
Jó az a csirke, ami sülés után max 30 százalékát vezsiti a tömegének
Jó az a sárgarépa, ami nem keserű és nem is túl édes
Jó az a kesudió ami nem avas (pl a lidls rendszeresen avas)
Müzlikből a magas rost és kis cukrotartalmat nézem
A konkrét link is a kérdés része továbbá a az az étel amit önmagába. Is meg lehet enni max desszert jelleggel nem foetkezeskent mint pl a sajt uborka kisnjoakarattal a kolbász sonka. A liszt pl nem ilyen arra illik rá az alapanyag kifejezés. Az élelmiszer pedig ezek gyujtofogalma.
Ugyanakkor posztról is írhat valaki konkrét linket ha jó minőségűnek tartja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!