Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet hogy molylepke lárvát...

Lehet hogy molylepke lárvát ettem, lehet tőle valami bajom?

Figyelt kérdés
Mákos tésztát ettem, és mikor már szinte az egészet megettem, akkor láttam, hogy van egy molylepke lárva a tányéromon. Valószínűleg a mákban volt, és sajnos ehettem is belőle a tésztával együtt. Most mit csináljak? Hánytassam meg magamat? Nem fog lepetézni bennem?

2022. okt. 8. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdések jelentik a magyar oktatás csődjét.
2022. okt. 8. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
1. Pontosan, viszont pont az ilyenekből lesz a biztos pityesz szavazó.
2022. okt. 8. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Molyemberré változol éjjelente.
2022. okt. 8. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Előbbre jársz az étkezések terén, mint mások. A marha- és disznóhús helyett a jövőben a rovarok szolgáltatják majd a fehérjét.
2022. okt. 8. 16:22
 5/6 anonim válasza:
100%
Max megtanulsz repülni🤣
2022. okt. 8. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
85%
Ne aggodj, remelhetoleg osszeragtad, megemeszti a gyomrod. A lepkelarvak ehetoek egyebkent is. Inkabb az apro fergekkel kell vigyazni mert az viszont veszelyes, mert parazitakat vihetnek be. Ugyhogy a csufolodok alljanak le.
2022. okt. 8. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!