Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Wolt miért drágább, mint a...

Wolt miért drágább, mint a foodpanda?

Figyelt kérdés

Mármint nem értem, hogy máshol is így van? Vagy hogyan éri meg embereknek a woltról rendelni? múltkor egyik helyen már ilyet adott ki, hogy kiszállítás 1500 ft.. átmentem foodpandára, és 700, úgy, hogy minden más ugyanaz, ugyanaz az étterem ugyanaz a rendelési tételek, csak a kék vagy pink volt a különbség.

és ez így általában igaz minden étteremre. Néha megnézegetem, meg ugye szokott küldeni a wolt ilyen szánalomkupont 3 havonta-félévente, hogy rendeljek már tőlük, de kopunnal se mindig jövök ki jól nálok, az a gáz.

BP 6. kerületről van szó. Szóval itt teljesen felejtős a wolt. Máshol is ilyen? Mert ha igen, akkor nem értem a létjogosultságát... miért fizessek akár kétszeres kiszállítási díjat? Ki vásárol tőlük így? Hogy nem halnak éhen? Miért látok sok wolt futárt az utcán, ha ilyen retek drágák?

Szóval valami van, amit én nem látok... de a 6. kerület az egyértelműen a foodpandának áll, mert nincs olyan étterem, ahol jobbak lennének.

2022. szept. 29. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A Wolt Market is sokkal drágább mint a Foodpanda Market.

Nem a kiszállítási díj, az azt hiszem nagyjából ugyanannyi, hanem a temékek ára.

2022. szept. 29. 18:14
 2/2 anonim ***** válasza:
31%
Mert másokat kevésbé érdekelnek az árak, és inkább fontosnak tartják a minőséget. Ami általánosan jóval magasabb a Wolton, mint a Pandán. A Wolt nem engedi be azokat az igazán ótvar, lehúzós helyeket, amiket a Panda igen.
2022. szept. 30. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!