Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Wolt vagy Foodpanda?

Wolt vagy Foodpanda?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb?
2022. júl. 11. 17:57
A kérdező szavazást indított:
Wolt
Foodpanda
19 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a különbség?
2022. júl. 11. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
#1 - Az egyik rózsaszín, a másik kék.
2022. júl. 11. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő fent van a telómon. Egy ideig versenyeztek, volt akciós/ingyenes kiszállítás, kredikek, de idéntől beállt mindkettő pöccre egyforma árra, nincs akció, kredit, így egy darabig mindegy volt. Aztán a Wolt bevezetett egy 49 Ft-os kezelési díjat, amit ráadásul aljas módon csak a rendelés véglegesítése előtti utolsó ablakban ír ki, úgyhogy emiatt végül a Foodpanda nyert.
2022. júl. 11. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket se használom gyakran, de mivel a Woltnál nem lehet Szép kártyával fizetni (legalábbis amikor néztem, nem lehetett) és lényegesen drágább is volt, csak egy-két alkalommal rendeltem onnan, olyan helyről, ami netpincéren nem volt fent.
2022. júl. 11. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt előnye, hogy ott a mekis rendelésnél ki lehet venni alkatrészeket a hamburgerből.

De sokszor még nem rendeltem tőlük, sok tapasztalatom nincs.

2022. júl. 12. 08:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a wolt mert a C9CNSDU kedvezmény kóddal mindig jól járok:D 3.regizek és folyton kapok 1000Ft kedvezményt.

Meg lehet krediteket gyűjteni kedvesebbek az ottani diszpécserek.

2022. szept. 3. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!