Miért van más íze, a más formájú ételeknek?
Figyelt kérdés
Pl. A vékonyra szelt sajtnak vagy szaláminak, ahhoz képest mintha vastagon van vágva. Vagy a más és más formájú tésztáknak ....2022. szept. 27. 19:50
1/7 anonim válasza:
Máshogy érzed, az állaga, vastagsága miatt.
Pl. egy olasz mortadellát nem tudnék megenni fél cm vastagra vágva. De a hajszálvékony szeletet 8x-osan összehajtva simán. :-))))
2/7 anonim válasza:
Rágás közben másképp oldódnak ki belőle az anyagok és több oxigénnel keverednek a szagok is.
3/7 anonim válasza:
az itthoni "olasz felvágottat" vajon a Mortadelláról másolhatták? az volt az ötletadó?
4/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Nagyon jó a kérdésed, ezen már én is gondolkoztam!🤔
… se sajnos nincs megfejtés részemről…🙁
(Talán a 2-es válasz…?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!