Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van más íze, a más...

Miért van más íze, a más formájú ételeknek?

Figyelt kérdés
Pl. A vékonyra szelt sajtnak vagy szaláminak, ahhoz képest mintha vastagon van vágva. Vagy a más és más formájú tésztáknak ....

2022. szept. 27. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Máshogy érzed, az állaga, vastagsága miatt.


Pl. egy olasz mortadellát nem tudnék megenni fél cm vastagra vágva. De a hajszálvékony szeletet 8x-osan összehajtva simán. :-))))

2022. szept. 27. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Rágás közben másképp oldódnak ki belőle az anyagok és több oxigénnel keverednek a szagok is.
2022. szept. 27. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
az itthoni "olasz felvágottat" vajon a Mortadelláról másolhatták? az volt az ötletadó?
2022. szept. 27. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

3: nem. Teljesen más az olasz felvágott!


A mortadella ilyen:


[link]

2022. szept. 27. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
4. Rossz a link.
2022. szept. 27. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Ok, működik.
2022. szept. 27. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó a kérdésed, ezen már én is gondolkoztam!🤔

… se sajnos nincs megfejtés részemről…🙁

(Talán a 2-es válasz…?)

2022. szept. 27. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!