Átlagosan napi hány forintból étkeztek?
1500-ből ki tudom hozni ha nagyon kell, de olyan 2200 körül szoktam általában. Úgy azért már kényelmesen meg tudom oldani.
Ha gyakran főzöl és okosan, akkor eléggé le lehet szorítani a költségeket.
2200 ft
Hudeg reggeli (tk kenyér sajtkrém, sonka, zöldségek)
Meleg ebéd (pl hús gabonakorettel vagy fozelekkel, vagy egytaletleek pl lasagne, toltott paprika - mindent 3 napra fozok es 3 napig eszem)
Hideg uzsonna vagy hazi suti. Pl ma turos suti szolovel, tegnap joghurt, de neha csak magok es gyumolcs
Szinten hideg vacsora, neha amcsi palacsinta, tortillalap camamberttel (vagy ami akcios), rantotta, tejbegriz
Ebéd: 1500-2000. Mindig egy helyen. Heti 5 napban.
Reggeli, vacsora, uzsonna,...3-5000.
Sok mindenen spórolok, de a kaján nem.
Ja, és már várom az olyan válaszokat, hogy: "Há én 235 forintbú megfőzök 5 szemíjre rizsát zsírral e."
Meg a kamukat, hogy 2000-ből bélszínes kaját rittyent.
Nem tudom napra leosztani, mert nem lenne reális a kép.
Te havi 90-150 ezret költesz egy személyként havonta a kajádra, én havi 60 körül, DE…
… én tudok főzni és nem koliban lakom.
Így aztán nincsenek korlátozva a lehetőségeim a minőségi és kedvemre való étkezésben.
Tény, hogy nem iszom alkoholt és nem veszek kész üdítőket. Csapvizet és mindenféle teákat iszom, amiket mézzel, télen gyömbérrel is ízesítek.
Nem spórolásból, hanem mert ezt szeretem.
A 7-es vagyok, véletlen elküdtem:
Nem eszek állati termékeket (egészségügyi okokból), csak nyers alapanyagokat veszek és magam fözök, alkoholt max vasárnap iszom az ebédhez (1 dl bor vagy 2 dl sör), üdítöt egyáltalán nem fogyasztok, normál esetben vagy vizet vagy teákat iszom.
Minden nap fözök magamnak (ez hobbim is, nem csak gyakorlati oka van).
60-80 között havonta.
Heti 3-szor főzök, az olyasmit, ami nem veszít az élvezeti értékéből, abból többet készítek és fagyasztom, pl. sült húsok, káposztás kaják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!