Mennyire erős a piros Nescafé?
Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 19:54
1/2 anonim válasza:
Én azt iszok, szerintem nagyon erős, engem nagyon felpörget! Megiszok egy pohárral utána mindig rám jön a röhögőgörcs nem tudom miért mert ez végülis csak egy kávé, nem nevető pirula, nagyon nagy löketet ad nekem reggel az biztos.
2/2 anonim válasza:
Amennyire csak akarod... többek közt pont ezért szeretem!
Azért nehéz erre válaszolni, mert még a gyártói ajánlás is olyan, hogy 1 adagba, 1-2 kávéskanállal kell.
Na most 1 vagy 2? Mert a 2 100%-kal több, mint az 1, tehát az máris dupla olyan erős.
Amúgy viszonylag erős normál adagolásban is, de pont az az egyik legjobb benne, hogy bármilyen erősre csinálhatod.
Ellentétben egy lefőzött kávéval, ott nem tudsz (sokkal) több kávét beletenni a főzőbe, mert nem fér bele. max egy kicsit megtömöd, de így se tudsz sokkal többet beletenni.
Instantból meg annyit raksz, amennyit akarsz. Ha akarod, ugyanannyi vízbe 4 kanállal is tehetsz, és fejre állsz tőle.
Én 3 csapott teáskanállal rakok 1 adagba, ez így kb. olyan, mint 2 presszókávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!