40 0000Ft-om maradt fizetésig,tudnátok nagyon olcsó étel
tippeket adni?
"szerintem 40 ezer Ft lesz az."
Szerintem meg a kérdező jobban tudja és nem annyira ostoba, hogy egy hétköznapi számot ne tudjon leírni.
Négyszáz ezer lesz az.
2022. aug. 22. 16:03
11. Szerintem is inkább negyven ezer. Amúgy te még soha nem ütöttél félre? Én már számtalanszor, csak már későn veszem észre.
2022. aug. 22. 16:09
13/27 A kérdező kommentje:
Bocsánat,félre ütöttem. Most voltam túl a 4. éjjeles műszakomon,kicsit kába vagyok. Pedig megnéztem kétszer is,nehogy elírjam. Szóval 40 ezer lenne. :D
Köszönöm a válaszokat,segítséget.
8-án lesz a fizetés,de addig még sok idő van.
Le tudod osztani, hogy naponta kb. mennyi jut. Ha egyik nap többet költesz, a másik nap kevesebb jut.
Főzz nagyobb mennyiséget vmi kiadós kajából, és edd több napig. Vagy fagyaszd le, ha egymás után nem akarod mindig ugyanazt enni...
2022. aug. 22. 16:34
Ez kb napi 2500 Ft, ami nem sok, de nem is lehetetlen.
Fözz nagyobb adagokat, amiket utána tudsz variálni, kevés húst egyél, idényzöldségeket vegyél, azokból is sok mindent tudsz készíteni, a tészta, krumpli, rizs, hüvelyesek is aránylag olcsóak és laktatók.
Meg kérdés, mi van még otthon esetleg tartalékba, azokat is be tudod tervezni
2022. aug. 22. 19:11
Tészta, krumpli, bab, lencse (vagy egyéb hüvelyes), rizs. Ezek alapvetően olcsók, aztán beosztod, hogy mikor mit tudsz hozzátenni, zöldségkeverék, sonka, virsli, darált hús, gomba, tejföl, sajt stb, ami épp akciós. Puliszka, tejbegríz, főzelékek, paradicsomos káposzta is elég olcsón kijön. Plusz tudsz sütni valami kenyérlángos vagy tepsis pizza félét, a tésztája olcsó. Lángost, lapcsánkát is süthetsz.
2022. aug. 23. 21:15
2022. aug. 24. 07:46
A 13-as válaszban benne van
2022. aug. 24. 07:51
Krumpliból lehet a legtöbb mindent csinálni, meg mikor nem dolgozol mehetnél túrázni olyan helyeken ahol a krumplit felszedték már géppel, mert sokat ott hagy, az már nem lopás, meg túrázás közben találhatsz még diófát és egyéb élelmeket is. Hétvégén pár óra feltölt energiával a természetben, plusz minden ehető amit találsz, ajándék az élettől.
2022. aug. 24. 08:05
Túra közben találhatsz tanyát, ahol olcsóbban kapsz tojást, ahhoz már csak liszt kell, lehet hogy az is van nekik, mert sokan őrlik maguk, és szívesen adnak olcsón, mert nekik is fillérekbe van. Ehhez már csak só kell, és kész a mennyei házitészta. Lebbencsleves, Slambuc, Krumplistészta serpenyőben pirítva savanyú uborkával.
2022. aug. 24. 08:44
Kapcsolódó kérdések: