Valaki ért a kovászhoz, tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Először nevelek kovászt, vettem hozzá kenyérlisztet és rozslisztet. 2 napig nagyon szép volt, buborékos. A második nap végén nagyon ecetes lett a szaga, de nem bántottam. 3.napon, mikor kivettem híg volt, brutál ecetes szaggal, azt olvastam éhes volt. 50grammot kimertem másik üvegben, ezzel az aránnyal megetettem, kicsit visszazökkent az állagára. Reggel is etettem, de kevesebb buborék volt már benne. Szerintetek elrontottam, vagy még rendben van? Tényleg éhes volt, ezért volt vizes és ecetes? Nem a tetején volt csak víz, hanem az egész kovász folyékonyabb is lett.2022. aug. 19. 13:07
2/4 A kérdező kommentje:
Minden nap értettem, de este. Most volt a 4.nap és kétszer etettem
2022. aug. 19. 14:07
3/4 A kérdező kommentje:
*etettem, bocsánat
2022. aug. 19. 14:07
4/4 anonim válasza:
Elso 3-4 nap egyszer kell eterni, este. Utana ketszer, reggel is.
Az ecetes szag normalis. Ha fekete lesz vagy zold vagy kek vagy rothadás szagu akkor kell kidobni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!