Szerintetek ez megfelelne szülinapi tortának, vagy nagyon gagyi megoldás?
2022. aug. 15. 15:05
1/8 anonim válasza:
Ez finom és szép kis torta. Teljesen ajánlható.
2/8 anonim válasza:
Ebben a rohanó életű világba teljesen jó.
3/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, de ha kozmetikázi akarod, azt is segítek.
Az ilyenekben általában a krém az, ami nem annyira nyerő, de ha teszel bele egy réteg házi meggy lekvárt, az sokat dob rajta.
Esetleg ki lehet kaparni a krémet, elkeverni egy kis nutellával, szelni bele pár szelet banánt, és sokkal finomabb lesz.
Meg esetleg egy kis friss gyümölcsöt, ehető virágot vegyél a tetejére, rendezd el szép ízlésesen és kész.
4/8 anonim válasza:
3. "Esetleg ki lehet kaparni a krémet, elkeverni egy kis nutellával, szelni bele pár szelet banánt, és sokkal finomabb lesz."
Akkor inkább vennék kész tortalapot, és azt tölteném meg valami fonom krémmel.
5/8 anonim válasza:
4, azt is lehet, de ennek a teteje meg külső oldala már dekorálva van. Ezek azok a részek, amiket könnyebb elszúrni.
6/8 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyire megyünk bele a krém lekapargálásába.
7/8 anonim válasza:
Én csak a középső vastag réteget dobnám fel egy kicsit
8/8 anonim válasza:
7. Na, pont erre írtam hogy akkor már egyszerűbb egy tortalappal dolgozni. Amit aztán úgy diszitek ahogy nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!