Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Budapest és környékén merre...

Budapest és környékén merre felé tudok könnyen (fáramászás és karistok, szúrások nélkül) csipkebogyót gyűjteni? Tudom, hogy még 3hónap múlva esedékes, de hátha tudtok jó helyeket, ahol kis helyen bőven érik.

Figyelt kérdés

Tavalyra nagyon megdrágult, és kimaradtam a piaci vásárlásból, most meg szívok, mert 700Ft egy csomag és bő hét alatt kivégezzük családilag. Nem üdítőzünk, hanem nálunk tea van nyáron is, meg víz.

Ja még egy, hogy ha lehet ne főút mellett, hanem természetesebb tisztább helyen nőjön az a bokor, ahonnan szedhetem.

2022. aug. 13. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyere az Alföldre,van bőven.

Fára nem kell mászni mert bokor de szúrni,szúr.

2022. aug. 13. 19:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Lehet csak fix hely kell mert nem akarok a megállótól sokat gyalogolni.

800ft volt tavaly 1/4 kiló a piacon. Gondolom arra gondolt hogy a megszuratást fizesse meg akinek kell.

2022. aug. 13. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy erdős részt,ott biztos találsz.Augusztus végetől már kezdenek érni,ha többször megnézed,akkor pár hónap alatt ösdzeszedhetsz akkora mennyiséget,amire szükseged van.Hosszuujjuban es vastag nadrágban menjél,ugy kevesebb karcolás lesz rajtad.
2022. aug. 15. 07:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kamaraerdőben, a XXII. kerületi szoborpark mögötti részen. Könnyen elérhető a 150-es busszal, kb. 10 perc séta a víztorony felé...
2022. aug. 15. 12:13
 5/6 A kérdező kommentje:
4. Hát ez szuper. És mikor menjek szeptember-október-november?
2022. aug. 15. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeptember már jó lehet. Ebben a hősegben hamarabb érik. Vwn arrafelé sok galagonya is, ha érdekel.
2022. aug. 15. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!