Hogyan készítsem el az őzpörköltet?
Figyelt kérdés
2008. dec. 21. 16:57
1/1 anonim válasza:
HOZZÁVALÓK
1,5 kg őzhús, 2 nagy fej vöröshagyma, 20 dkg zsír, 3 dl vörösbor, 3 dkg őrölt fűszerpaprika, csípős paprika, só, bors.
ELŐKÉSZÍTÉS
A megmosott húst 1,5-2 centis kockákra vágjuk, a hagymát finomra vágjuk.
ELKÉSZÍTÉS
A hagymát a zsíron megpirítjuk, a tűzről levéve hozzáadjuk a fűszerpaprika felét és a húst. Jól összekeverjük, lefedjük és lassan pároljuk. Ha kell, kevés bort öntünk hozzá. 1 óra múlva hozzáadjuk a maradék fűszerpaprikát, sóval, borssal ízesítjük. Ráöntjük a maradék vörösbort, és készre pároljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!