Fehérjepor okozhat heves ill szabálytalan szívverést?
Egyidőben jártam kondiba minden edzés után ittam.
Majd 1x csak megállapították, hogy ilyen gondom van.
Aminek tulajdonképpen orvosok sem talaltak magyarázatot hosszas vizsgalatok utan sem
Normális, engedélyezett termék ilyet nem okozhat.
Gymbeam fehérje Vanília fagylalt ice cream ízesítés: szárított tejsavó fehérje koncentrátum, szárított tejsavó fehérje izolátum, szárított tejsavó fehérje hidrolizátum, aroma, kurkumin, ásványi anyagok keveréke, vitaminok keveréke, DigeZyme® - emésztőenzim keverék, édesítőszerek (szukralóz, szteviol-glikozidok).
Semmi olyan nincs benne, ami indokolná.
Nem valószínű. Pontosabban csak akkora eséllyel, mint az az élelmiszer, amiből elállítják. Vagyis a tejsavó (gondolom azt fogyasztottál, az a leggyakoribb fajta), ami a tejből jön. Tehát kb. ugyan annyira veszélyes, mint mondjuk a kenyér. Valószínűleg másban keresendő a válasz.
Szívritmuszavarod lett gyakorlatilag? Vagy az nem pont az, ami nálad van? Mert nálunk a családban mostanában 2 személynél is az lépett fel. Egyik az unokatesóm, másik a bátyám feleségének az öccse. Mindketten Covid elleni oltás után tapasztalták, ki is vizsgálták őket, semmi különös, fiatal korban állítólag gyakori mellékhatás, nincs jelentősége. Ezt mondták nekik. Unokatesómnak elvileg már el is múlott. 2 hétig szedett valami gyógyszer (neki a vérnyomása is elcsesződött, arra is kapott), tegnap mondta hogy már elvileg nem kell szednie, nem érez nélkülük semmi tünetet.
Inkább túledzés lehet a ludas szerintem (de sem edző, sem orvos nem vagyok).
Ami még gázos lehet azok az edzés előtti cuccok.
"Hot Blood" és társaik.
Szerintem sok hasznuk nincs, jobbára koffein van bennük (kis kreatin és bcaa esetleg, de azt tudsz külön is bevenni).
Pl. a Hot Blood egy adagjában van 300 mg koffein.
Ami egy egészséges embernek az engedélyezett egy napi (teljes) bevitel.
Tehát e mellé már ne igyál egész nap kávét, teát, kólát, energiaitalt...
Egy időben próbálkoztam én is ilyenekkel, de csak arra volt jó, hogy fájjon a fejem...
Ha mindenáron fogyasztani akar az ember valami edzés előttit, akkor pedig figyeljen oda és inkább sokkal kisebb koffein tartalmút vegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!