Ettől lehet bajom? lejárt paprikrém
Figyelt kérdés
van ez a Czifra paprikrém ami a Piros Arany koppintása, ebből ettem kb. egy fogmosásnyit (szószba volt keverve) később láttam meg hogy három hónapja lejárt. szagra, ízre nem tűnt fel semmi, de félek rám hozhatja tényleg a cifrát mert hiába a hűtő alljában állt jó rég meg is volt bontva, meg ugye hogy 5. hóig áll el hivatalosan2022. aug. 8. 14:22
1/5 anonim válasza:
Erre csak annyit lehet írni, hogy majd kiderül.
Egyébként az, hogy lejárt még nem jelenti azt, hogy már romlott is, persze más kérdés, ha már felvolt bontva egy jó ideje, ahogy írod. De azért ne parázz. Ha nem éreztes rossznak sem állagra, sem pedig ízre, akkor valszeg nem lesz semmi bajod, úgyhogy ne fossá. :D
3/5 Ársapkás Alispán válasza:
Kizárt, tele van sóval. Az meg rendesen tartósít.
4/5 anonim válasza:
A kínai büfékben ennél jóval durvabbakat eszel...😂
5/5 A kérdező kommentje:
#4 nálunk csak egy van itt vidéki kisvárosban, de nem hiszem ilyeneket meglépnének, épp elég volt pár hónapja hogy egyik napról a másikra laza háromszáz forintos drágulás pedig előtte is hullámzó minőséget produkáltak, sajnálom :( szerintem azóta simán drágultak mégegyszer
2022. aug. 8. 22:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!