Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A nyers csipkebogy? T meglehet...

A nyers csipkebogy? T meglehet enni?

Figyelt kérdés

mert a házunk elött van szép pirosak

ha most leszedem és megeszem akkor mivan ?

2010. szept. 22. 11:10
 1/6 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Simán megehető bár magában nem túl jó. Csak szedd ki a magház szőreit előbb mert úgy kicsit szurkálós :)
2010. szept. 22. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
De még mennyire! És csupa C vitamin. Ha olyan sok van akkor szedd le és egy tálcán szárítsd ki, aztán tedd el egy dobozba, és télen teaként fogyaszd, természetes immunerősítő!
2010. szept. 22. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a legjobb, ha megcsípi a dér. Akkor puha a húsa. :D
2010. szept. 22. 11:55
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

jah és mikor szedjem le ?

2010. szept. 22. 14:29
 5/6 anonim válasza:
Ha teának szeretnéd, még akkor kell leszedni, mikor kemény! Úgy könnyebben kiszárad. Viszont lekvárnak isteni!!! Ha annak akarod, akkor puhán, vagy is októberben. Googléba beírod, hogy hecsedli és tuti, hogy kapsz lekvár receptet. (én már így keményen főztem belőle idén 5 üveggel, kissé macerás a szőrök miatt -> át kell nyomni kis lyukú paradicsompasszírozón) 19/L
2010. szept. 23. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Valóban szőrös, én inkább tüskésnek mondanám, soha többet nem is eszek ilyet... 15éve tartom magam ehhez... :S

Anélkül biztos jó lett volna... :D

2010. szept. 28. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!