Melyik fűszer az, amit utáltok?
Figyelt kérdés
Melyikeket nem eszitek meg,mik azok, amikkel ki lehet kergetni a világból? Szimplán érdekel.2022. júl. 19. 20:46
21/43 anonim válasza:
Sokan írják a kaprot nekem meg az egyik kedvencen, imádom. Amúgy nekem nincs olyan amit utálnék.
23/43 A kérdező kommentje:
Hú, mennyi válasz! Látom, a köménymag eddig sok embernél szerepel, egészben én sem szeretem. Nekem a tárkony és a curry az, amitől kifutok a világból (és nem a mennyiség miatt, semmilyen ételben és semmilyen mennyiségben nem viselem el), valamint az ánizs. Illetve határeset a fahéj és a vanília, ezeket többségében nem szeretem, de van, amiben igen.
2022. júl. 19. 22:08
25/43 anonim válasza:
A kardamom és a kapribogyó határeset. Az ánizs sem a kedvencem
28/43 anonim válasza:
Ánizs, szegfűszeg. A kapros-túrós dolgokat és a kapros tökfőzeléket nem tudom megenni, de ettem már más kapros ízesítésű ételt, ami finom volt. A koriander is olyan számomra, hogy valamiben nem jó, valamibe meg kifejezetten illik.
29/43 anonim válasza:
Fehérbors, azt az istálló szagot nem bírom
30/43 anonim válasza:
Nekem a kapor, egész kömény, és curry.
Páromnak a kömény bármilyen formában a mumus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!