Van olyan dolog a táplálkozásodban amiről le kelett mondanod az ára miatt?
Marha hús :( pont egy éve sikerült végre összehozni egy olyan porkoltet , ami hasonlít a nagymamamera, aki már sajnos nem készíthet. Roppant büszke voltam . Igaz mindig drága volt, de mostmár nagyon . Egy porkoltre valót meg nem akarok kifizetni.
Illetve sajt. Pár hónapja ínyencségből még
Leerdammert vásároltam, mert imádom az izet. Az volt 500ft. Most egy gagyi szeletelt trappista annyi… és hangsúlyozom, pár hónap alatt. Szóval sajtot csak akkor veszünk, ha nagyon akciós … nem vagyunk hátrányos vagy stb helyzetben, de én szegény családban nőttem fel, szóval ami már idiotan drága azért sajnalok pénzt kiadni .
-Energia ital (Monster) (Tudom nem alap élelmiszer, de én olykor ittam.)
-Kevesebb sajtot eszem (Ami egyrészt tudatos, mert csökkentem a kalóriabevitelt, másrészt viszont akkor se vennék annyit, mint régen)
-Kevesebb rendelt étel (Inkább csinálok itthon például hamburgert aminek a zsemléjét is én készítem.)
-Nem veszek amit előtte még soha, csak meg akartam kóstolni jelleggel. (például
Narancsos libamáj ami ilyen 10.000 Ft/kg áron fut és ráadásul még rossz is volt.)
Steaket márnmeg kell gondolnom veszek-e
Rendelt kaják
Delikátesz import dolgok, pl japán, kínai dolgok.
Szotyi (családi kiszerelés 279 volt mindigis, most felment 479-re), chips (másfélszeres drágulás).
Nem veszek nasikat, csak a gyereknek, de ő sem eszik minden nap. Fagyit szoktunk, az nem drágult még, a fagyasztós tölcséres.
Gyümölcsben, zöldségben, pékárúban nem spórolunk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__..
Mindennap van ilyen kérdés.
Nem mondtam le semmiről.
Cigire és piára valahogy mindig van pénze annak, aki függő.
Nekem egyelőre még nincs olyan kaja, amiről lemondtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!