Lehetséges valahogy ellenőrizni ha ételt rendelek, akár pizzát vagy mást, hogy bele köpött e a futár??
Figyelt kérdés
Vagy nem taknyolt e bele? Tényleg szoktak olyat?? A kérdés komoly, komolyan kérdem.2022. júl. 11. 18:15
2/10 anonim válasza:
Sehogy. Többek között ezért ad az ember borravalót rendszeres házhozszállításnál.
3/10 anonim válasza:
Miért tenné? Egyébként látod a dobozon ( legtöbb esetben) hogy felnyitották-e. De ilyen erővel akkor a szakács is bele köphetett, nem?
4/10 anonim válasza:
A futár már nem nagyon tud beleköpni, mert a doboz/zacskó jellemzően le van ragasztva egy matricával az étteremben.
5/10 Kólauborkával válasza:
Az én dobozom mindig le van zárva egy matricával.
6/10 anonim válasza:
Laboratóriumi vizsgálattal bizonyára meg lehet győződni róla.
7/10 anonim válasza:
hát többnyire nem paraszt modon kell bánni velük, és akkor nem lesz csula
8/10 anonim válasza:
Bármit rendeltem, mindig le volt ragasztva a doboz. Esélytelen, hogy belecsulázzon. Mondjuk nem is lenne miért hiszen minden rendelésem végösszegére számolok 15% borravalót. Voltam futár pár éve sosem jutott eszembe ilyesmi még akkor sem ha nem adtak semmit.
Egyébbként sokkal inkább az étteremben vannak hasonló és esetek, mert egy futárnak kb 0 ideje van egy ilyen akcióra.
9/10 anonim válasza:
Sehogy. Amúgy még soha nem találkoztam leragasztással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!