Pilóta keksz, raffaello, kókuszgolyó, palacsinta, mogyorós M&M, Lindor csoki.
Csak kérdezz, én magam vagyok az édesség definíciója annyit zaválok.
Limeos chillis Lays
Biltong és beef jerky szárított húsok
Békás gumicukor
Aszalt mangó
Aszalt eper (az amelyik olyan mint egy gumicukor)
Profitterol
Sózott szárított tintahal
Epres rúd gumicukor ami belül fehér
Cadbury Marvellous Creations robbanócukros-gumicukros csoki
Sajtos Chio csipsz
A zellerszár + mártogatós kombóra én is nagyon rákaptam mostanság :D
Azon kívül nagyon bírom a Csíki chipseket, különösen a barna sörös és az ecetes-sós verziókat, szerintem azok különösen finomak.
Édesszájú viszont érdekesmód nem nagyon vagyok. Ha mégis édességet eszem, akkor Kinder Maxi King, vagy valami étcsokis dolog jöhet.
Csíki chips egy túlárazott nulla szerintem. Lays párti vagyok, de most, a chips adó emelése után egyre többször veszek sajátmárkásat. Ezek a fő nasik nálam.
Ezen kívül a jó öreg mikro-pop, hántolt sózott napraforgó mag, sós földimogyoró, tökmag (ez nem finom, de jó a prosztatának), ropi és sajtos mini pogácsák.
Általában ezekkel játszanak filmek és sorozatoknál. Ezek mellé persze valamilyen ital is kell, mert elég sósak. 🙂
Nálam a csoki és édesség nem játszik. Azt 20-30 évesen kinőttem sajnos, pedig de szerettem a csokikat, sütiket, tortákat. Az utóbbit mondjuk még ma is megeszem alkalom adtán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!