Kőművesek vannak a házunknál. Milyen kaját vigyek nekik?
Figyelt kérdés
Nem tudok főzni, mert dolgozom. De gyors haza tudok ugrani.
Viszek nekik inni valót meg valami kis kajára is gondoltam. Valami egyszerű kajára. Pogácsa vagy ilyesmi.
2022. júl. 5. 07:36
11/18 anonim válasza:
Esetleg parizeres zsemlét, vagy egy bögre teát.
12/18 anonim válasza:
Én a közeli büfében vettem szenyákat meg kávét, és azt adtam nekik. Én is nagyon megsajnáltam őket.
13/18 anonim válasza:
"Én is nagyon megsajnáltam őket."
Mit kell rajtuk sajnálni? Kapnak minimum napi 15 000 Ft-ot a munkájukért, abból már csak telik kajára.
Hideg ásványvíz, meg esetleg kávé belefér, de a kaja abszolút túlzás. Nem kalákában segítenek építkezni, hanem rendesen megkérik a munkájuk árát.
14/18 anonim válasza:
"Kapnak minimum napi 15 000 Ft-ot a munkájukért"
NAGYON EL VAGY TÉVEDVE!
ENNYIT fizetsz nekik, de ebböl ök még a felét sem kapják meg!
15/18 anonim válasza:
Én a munka végén nekik szoktam adni a malter egy részét ami megmarad amit aztán el is engednek az árból. Iszunk rá egy kiadósat és mindenki boldog.
16/18 anonim válasza:
Dehogy kapnak annyit. Csak csurran cseppen, csórók még azt sem tudhatták mennyi pénzt fizettem a főnöküknek a munkájukért. Hidd el, akiknek én adtam szenyát, azok rá voltak szorulva. Szegényem még a tiszta mosdónak is úgy tudott örülni, engedtem hogy megmosakodjon ahányszor csak akar.
17/18 anonim válasza:
18/18 anonim válasza:
Hahahahaha. Ma magyarorszagon egy hozza nem erto szakmunkas napi 30 e ft, egy 6 altalanost vegzett segedmunkas meg siman eltesz napi egy 20ast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!