Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyire bírjátok a csípőst?...

Mennyire bírjátok a csípőst? Szeretitek?

Figyelt kérdés
Mi volt a legcsípősebb amit ettetek?
2022. júl. 4. 00:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten nem bírom. Asszem Jalapeno paprika volt a neve. Én már attól kivoltam
2022. júl. 4. 00:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Régen szerettem.De akármit ettem,nem éreztem az ízét a csípős miatt,úgy hogy inkább hagytam.Bírni nem igazán bírtam,nekem az Erős Pista is elég volt.
2022. júl. 4. 01:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem. Ha tehetem, mindent csípősen eszek. Mexikói étteremben volt olyan, hogy a világ legcsípősebb, legerősebb paprikájából készült szósz. Megkóstoltam, és ízlett.
2022. júl. 4. 02:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem. Hogy mennyire, azt elég nehéz objektíven elmondani, hisz az ember nem méregeti az ételei kapszaicintartalmát. De pl.a Tóalmási tüzeskolbászt simán eszem és ízlik, ha ez így mond bárkinek is valamit.
2022. júl. 4. 03:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a pikáns/nem erősen csípős ételeket. Pl levesbe kis chili paprika, vagy hegyes erős paprika hideghez, mexikói chilisbab, gyorskaják közül pl néha kfc csirke is. Ez még számomra nem pont az a szint ami "élvezhető" és nem kell tej után rohannom. :D
2022. júl. 4. 04:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez még számomra pont az a szint*
2022. júl. 4. 04:38
 7/10 Isti22 ***** válasza:
100%

2-essel és 5-össel egyetértve, szeretem, ha valami pikáns, az ad egy extra dimenziót az ételnek, de nagyon sokan túltolják és már nem érezni az ízt a csípősség miatt, akkor meg már semmi értelme.

A híres thai saláta, a tom sum például már értelmetlenül csípős, azt hiszem az volt a legcsípősebb étel. Illetve régen volt a Lidlben egy Inferno nevű chips, az is elég erős volt. De amúgy még velem is előfordul, hogy amikor a gulyásba belefőzök egy erőspaprikát, az valamikor vállalhatatlanul erős lesz, máskor meg meg sem érzem.

2022. júl. 4. 07:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Bírtam és imádtam, sajnos már nem ehetek csípőset (reflux)
2022. júl. 4. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Carolina Reapert teszek a kajába főzéskor, ha csípőset ennénk a párommal.
2022. júl. 4. 11:29
 10/10 anonim válasza:
100%
Erős Pista szintjéig igen.
2022. júl. 4. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.