Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az az étel amit nagyon nem...

Mi az az étel amit nagyon nem szeretsz? És miért?

Figyelt kérdés

2022. jún. 30. 13:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Paradicsomleves,töltött paprika,paradicsomos káposzta,lecsó.
2022. jún. 30. 17:42
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Banán, mert egyszer általánosban nagyon sokat ettem belőle, és hánytam utána. A menzás pörköltet rizsával, mindig volt valami fura utóíze, a télifagyit és a krumplipürét
2022. jún. 30. 17:51
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Köröm pörkölt,pacal és társai.
2022. jún. 30. 18:52
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Hal és vad ételek, pacal, gomba ( van olyan elkészítési mód, amikor megeszem, de alapvetően nem szeretem), belsőségek -a máj kivételével-, tökfőzelék, spenót, sóska.
2022. jún. 30. 20:42
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

A rántással készült ételek. Pl a szokásos paradicsomlevest nem tudnám megenni, de rántás nélkül, inkább paradicsom krémleves formában nagyon szeretem. A spenóttal ugyanez a helyzet. A rántásosokon kívül tökfőzelék, kelkáposzta főzelék, sárgaborsó főzelék, káposztás tészta, darás tészta.

Nem tudom miért nem, de rájuk gondolni is rossz, ezeket akkor sem ettem meg, ha nem volt más.

2022. júl. 1. 00:11
 16/18 anonim válasza:
86%
A tökfőzelék. Miért: iskolai menzán pocsékul készítették, így kellőképpen megutáltam…
2022. júl. 5. 07:04
 17/18 anonim válasza:
100%
Szemes bab főzelék, az iskolai menzán egyszer undorító volt; azóta rá sem tudok nézni. A másik a fokhagyma gerezd, ha egyben van az ételben megsütve vagy főzve, ha véletlenül megérzem az ízét azonnal borzalmas hányinger fog el.
2022. júl. 5. 18:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Karfiol.
2022. júl. 5. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!