11/18 anonim válasza:
Paradicsomleves,töltött paprika,paradicsomos káposzta,lecsó.
12/18 anonim válasza:
Banán, mert egyszer általánosban nagyon sokat ettem belőle, és hánytam utána. A menzás pörköltet rizsával, mindig volt valami fura utóíze, a télifagyit és a krumplipürét
13/18 anonim válasza:
Köröm pörkölt,pacal és társai.
14/18 anonim válasza:
Hal és vad ételek, pacal, gomba ( van olyan elkészítési mód, amikor megeszem, de alapvetően nem szeretem), belsőségek -a máj kivételével-, tökfőzelék, spenót, sóska.
15/18 anonim válasza:
A rántással készült ételek. Pl a szokásos paradicsomlevest nem tudnám megenni, de rántás nélkül, inkább paradicsom krémleves formában nagyon szeretem. A spenóttal ugyanez a helyzet. A rántásosokon kívül tökfőzelék, kelkáposzta főzelék, sárgaborsó főzelék, káposztás tészta, darás tészta.
Nem tudom miért nem, de rájuk gondolni is rossz, ezeket akkor sem ettem meg, ha nem volt más.
16/18 anonim válasza:
A tökfőzelék. Miért: iskolai menzán pocsékul készítették, így kellőképpen megutáltam…
17/18 anonim válasza:
Szemes bab főzelék, az iskolai menzán egyszer undorító volt; azóta rá sem tudok nézni. A másik a fokhagyma gerezd, ha egyben van az ételben megsütve vagy főzve, ha véletlenül megérzem az ízét azonnal borzalmas hányinger fog el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!