Cseresznye befőzés után vettem észre, hogy nem mindegyik kupak zár jól, menthetetlen?
Figyelt kérdés
2022. jún. 16. 15:09
1/1 anonim válasza:
attól függ, mióta van így. Ha már elkezdett "forrni" akkor már úgyis megváltozott az íze. Ha még nem akkor simán kóstold meg a levet,ha nincs rossz íze akkor egy edénybe önts vizet,tedd bele az üveget felnyitva (lével,mindennel együtt), majd kezd el forralni,ha van megfelelő hőmérőd, akkor 85°C - 95 °C közötti hőmérsékleten tartsd 20 percig majd kiveszed,rendes kupakkal újra zárod semmi baja nem lesz. Ha a gyümölcs íze jó,de a lé kicsit már kezdett forrni és nem az igazi ,akkor cseréld le a levet és csináld meg az előzőekben leírtakat. semmi bajuk nem lesz. Teljesen sterilizálhatod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!