Kedvenc pizzátok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 13:14
1/13 anonim válasza:
Nehéz lenne egy kedvencet mondani.
1. Tejfölös alapon, gyros hús, feta sajt, trappista sajt, uborka (savanyú vagy kovászos)
2. Mézes-mustáros alapon, grillezett csirkemell, füstölt sajt, trappista sajt, karamellezett lilahagyma. (akkor kerül rá a hagyma amikor kijött a sütőből.)
3. Bolognai alapon, szimplán vagy pár feltéttel, mint pl olíva, pepperóni.
A hármas a legkedvencebb.
3/13 anonim válasza:
Lassan kelesztett, kemencés pizza számomra a legfinomabb. A tejfölös alapokat szeretem.
4/13 anonim válasza:
Londonban egy olasz étteremben ettem egy pesto krém alapú pizzát, azóta sem találtam olyat és tudom hogy hívják. Az volt nekem a legfinomabb féle pizza
5/13 anonim válasza:
Pizza Hut, sima sajtos vagy olaszkolbászos, stuffed edge:)
6/13 anonim válasza:
Van egy pizzéria, ahol nem nézek rá az étlapra, mert fixen a kedvencemet kérem, ez tejszínes alap, csirkemell, barack, camembert és extra kukit szoktam rá kérni.
Ha itthon sütök (az esetek 90%-ban), akkor tejfölös alap, szalonna, papr kolbász, kuki, hagyma és fokhagymás halkrémes a 2 nagy kedvenc.
7/13 anonim válasza:
Vékony tészta, ropogós, fokhagymás széllel, kevés feltét, max 3 féle.
8/13 anonim válasza:
Krémsajtos-fokhagymás alap, csirkemell, füstölt sajt és jó sok jalapeno paprika.
9/13 anonim válasza:
Nekem a Hawaii, és a kedvenc helyemen a Summer Jam: tejszines alapon csirke, sonka, ananász és sajt.
10/13 anonim válasza:
Az igazi nápolyi stílusú buffala margherita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!