Serrano sonkákról mi a vélemény?
Finom?
Hogyan használható fel?
Magába esetleg egy szendvicshez?
Mire fel ennyire drágák?
A hónapokig tartó erlelést kell megfizetni?
Nagyon finom, szendvicsbe simán lehet rakni, iszonyat intenzív íze van, ezért is van hajszál vékonyra vágva.
Igazából kilóra drágább, 10-11 ezer Ft kilója itthon, de a parizer is 3 ezer körül van, viszont a serranoból nagyon kevés kell. Egy szelet kenyérre ráraksz 1 dkg szeletet, már elég. Parizerből meg ráraknál 5 dekát. Szóval Per szendvics kb ugyanott vagy árban, de legalább minősígi húst eszel, nem kötőanyagot meg darált nyesedéket.
Én imádom. :) Van hozzá jó kis szendvicsreceptem is:
A bagettet/cibattát kend meg pestoval, mehet bele a sonka, friss mozzarella, paradicsomkarikák és fodros saláta. :]
#4: Mi sokszor csak úgy kézel esszük ciabattával olivabogyóval meg paradicsommal.
Egyébként a Serrano-nál még egykomolyab szint az Iberico, az Auchanban lehet venni24 honapig érleltet.
Mi is nyersen szeretjük, szendvicsbe, salátához, rátekerve a grissini-re stb.
Nem véletlenül kerül ennyibe! Egyébként az aldi-lidl-ben kapható egészen jó, és "csak" 6-8e ft/Kg áron van...
Meggyőztetek!
Ma veszek 😍😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!