Szerintetek lehet abból bajom, ha néha viaszt eszek?
Figyelt kérdés
Egy hete kaptam barátnőmtől egy nagyon jó illatú, barackos-mangós gyertyát. Amikor először meggyújtottam, nagyon tetszett az illata, aztán, mikor már égett jó pár órát, egy kis viasz cseppent a kezemre, nem gondolkoztam és lenyaltam. Azóta ezt heti kétszer megteszem, még nem volt belőle bajom, de félek, hogy hosszútávon ez probléma lesz.2022. máj. 25. 14:47
A kérdező szavazást indított:
Én is szoktam néha, nekem nem lett bajom tőle
Ne csináld, meg fogsz halni
Eszünk együtt viaszt?
8 szavazat
1/1 anonim válasza:
Phuu hát én teljesen megértelek én is nagyon szeretem az ízét, azt hittem nagyon kínos, de esküszöm úgy érzem sokkal jobban tudok koncentrálni. Mintha okosabb is lennék, bár lehet hogy ez azért van mert ginko bilobás gyertyát eszem, de persze csak mértékkel nehogy én legyek a következő Einstein mert az nagy elkötelezettségekkel járna...De amúgy nagyon szívesen vacsiznék veled este vinnék neked is ebből talán ízlene és megkóstolhatnám desszertnek a barack-mangót. Írd meg a részleteket vagy megtalálsz engem KAMASZPANASZON is mert én vagyok a főszerkesztő.:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!